Retourneren en ruilen

U heeft 30 dagen om uw artikel te ruilen, uw geld terug te krijgen of een tegoedbon te krijgen.

Bevalt een artikel u niet of past het niet bij u? Wilt u het ruilen of terugsturen? Niets is eenvoudiger! Aelin maakt het u gemakkelijk om uw artikelen te retourneren.

Les Voorwaarden

Alle bij Aelin gekochte artikelen kunnen worden geretourneerd!

U beschikt over een termijn van 30 dagen, te rekenen vanaf de datum van ontvangst van uw bestelling, om uw bestelling om te ruilen, een tegoedbon te ontvangen of een terugbetaling te vragen (zoals blijkt uit de stempel van de vervoerder).

Hoe kan ik een aangifte doen?

1/ Dien uw verzoek in

Ga naar deze pagina. Voer uw postcode, ordernummer of pakketvolgnummer in.

2/ Druk het voorgefrankeerde retouretiket af
Druk het voorgefrankeerde etiket af om op uw pakket te plakken.

3/ Bereid uw pakket voor 
Doe het artikel terug in de verpakking. Het product moet in perfecte staat worden geretourneerd, in de originele verpakking, met alle geleverde elementen en de labels die aan het product zijn bevestigd. Das Produkt darf nicht getragen, gewaschen oder beschädigt worden sein. Legen Sie es dann in ein Paket (z. B. den von Aelin erhaltenen Karton oder Umschlag).

Dans le cas d’un échange, si au moment de la réception du colis retour, l’article demandé en échange n’est plus disponible en stock, il ne pourra pas être réclamé. Aelin vous proposera un autre article, un avoir ou un remboursement.
Collez l’étiquette prépayée mise à disposition par Aelin sur votre colis.

4/ Versand des Pakets
Geef je retour af bij je lokale postkantoor.
Het duurt ongeveer 7 dagen tussen het deponeren van uw retourpakket en de ontvangst van uw retourzending in onze lokalen.

Het duurt ongeveer 7 dagen tussen het deponeren van uw retourpakket en de ontvangst van uw retourzending in onze lokalen.